CONSELL ESPORTIU DEL VALLÈS OCCIDENTAL-SABADELL Esports Sabadell Barcelona

COVID-19 ATENCIÓ AL PÚBLIC

Amb l'activitat esportiva suspesa, treballarem per recuperar-la amb garanties un cop s'aixequin les restriccions. Consulteu els canals de comunicació en aquesta fase.

13/03/2020

Com sabeu i ja us vàrem comunicar dimecres passat, hem suspès la nostra activitat esportiva fins el 26 de març, termini que es pot prorrogar en funció de com es desenvolupin els esdeveniments que ens estan marcant el dia a dia.

El personal del Consell Esportiu treballarem per garantir que un cop passi aquest període, recuperem l’Esport Escolar amb totes les garanties. És per això que havent adequat fa dies els nostres recursos telemàtics, i seguint les recomanacions de minimitzar riscos, a partir d’avui les nostres oficines estaran tancades al públic i la plantilla treballarem parcialment i a distància. L’atenció la continuarem fent via correu electrònic al general del Consell Esportiu [email protected] . Pot passar que tingueu alguna qüestió urgent a resoldre i en aquest cas també podeu fer servir el mòbil de guàrdia del Consell 629 490 575 per parlar amb nosaltres, entre les 10 i les 13 hores.

Estem en una situació excepcional, però penseu que la gent de l’esport tenim els aprenentatges fets; estem acostumats a actuar sota pressió cada cap de setmana al terreny de joc i ara hem de fer el mateix en els altres àmbits de la nostra vida. També sabem que per tenir èxit, el treball en equip és fonamental, i que requereix de sacrificis individuals.

Mantinguem la calma i seguim les directrius. Ho sabem fer i ens en sortirem.