CONSELL ESPORTIU DEL VALLÈS OCCIDENTAL-SABADELL Esports Sabadell Barcelona

Vine i Anima!. Foment dels Valors de l'Esport

Des del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell hem treballat una proposta per fomentar els valors de l’esport a la graderia. Us presentem el VINE I ANIMA!

03/02/2020

Inspirats en el programa La Grada Suma del Consell Esportiu del Gironès, hem treballat una proposta per fomentar els Valors de l’Esport a la Graderia. Us presentem el VINE I ANIMA! Amb Valors i Respecte, tot te un bon efecte.

 

Hem desenvolupat una guia d’activitats didàctiques tant per primària com per secundària que ens agradaria posar a l’abast del professorat d’Educació Física del nostre Consell. Els oferim un seguit de recursos (reglaments esportius, dossier d’activitats i recursos digitals, fitxes d’observació...) per treballar els valors de l’Esport al centre docent i posteriorment els donem la possibilitat d’assistir de públic a un esdeveniment esportiu per posar en pràctica tot allò après a l’aula. La primera acció que farem serà a les Finals dels Campionats de Catalunya Universitaris 2020, que tindran lloc properament a Sabadell.

 

 

Podeu trobar tota la informació, el formulari d’inscripció i els recursos que us oferim seguint els enllaços.

 

Tríptic Informatiu

Primera Acció. Campionats de Catalunya Universitaris 2020

Dossiers amb activitats didàctiques per Primària i Secundària

Reglaments esportius

Fitxes d’observació

Formulari d’inscripció